View Single Post
Staro 21.01.2019., 15:23   #4271
markoal
Registered User

Datum registracije: Jun 2018
Evo da se i ja malo ubacim.

Već neko duže razdoblje, često bacim koju rundu PUBG-a a u zadnje vrijeme igram samo ovu zadnju, zimsku mapu. Jest da je nije optimizirana kako spada ali je nakon Sanhoka baš dobra za promjenu.

Osim pubga, nedavno sam probao A story about my uncle koja se mogla nedavno besplatno zgrabiti. Igra se može preći u 2-3 sata. Na samom početku mi se i nije nešto svidjela i tu i tamo dizajn levela mi nije odgovarao (na par mjesta se lako pogubiš) ali na samom kraju je bila super, čak sam odigrao ponovno prvu polovicu da vidim jesam li išta propustio od priče.

Pošto je dostupna COD BO 4 trial verzija, probao sam i nju, te sam imao više problema i izgubljenog vremena i bandwidtha nego zabave. Ono što sam prvo uočio, grafički mi izgleda bliže Fortniteu (pogotovo trava koja je po cijeloj mapi), a performanse su mi čak bolje u PUBG-u koji je inače loše optimiziran (igram sa i5 8600k i 1080Ti). Pošto sam lockao fps na 144, a imao sam zapravo od 60-100, mouse sensitivity mi se mjenjao u ovisnostu o fpsu, čak sam mislio da mi je miš neispravan. Osim tih problema, nisam očekivao da u lobbiju treba toliko dugo čekati. Da stvar bude gora, ako spustim igru uopće ne prikazuje pokazivač miša pa moram buljit u ekran 2 min dok pronađe i započne rundu. Što se tiče samog gameplaya, nisam imao velika očekivanja pošto je za mene serijal otišao nizbrdo nakon CoD2 gdje je još Modern Warfare bio i zabavan. Uglavom za mene preskup poluproizvod i zahvaljujući trialu, sad sam siguran da ga neću kupiti.
markoal je offline   Reply With Quote