Ovo je prevršilo svaku mjeru, nabijem i mikromekanog i njegove windowse i pun mjesec. Kao i svaku večer hiberniram pc i odem u krpe.
U ponoć se pc probudio. Odem pišat, opet ga hiberniram, glasno opsujem, cura me stera u klinac, zašutim.
Oko 2h ujutro opet se upalio, vidno živčan odem pogledat koji k. Na ekranu stoji popup da su neki updejtovi spremni i da restartam pc ili odgodim akciju. Odgađam reboot, šaljem pc u hibernaciju (power off nije opcija jer nudi power off+update, a ne želim da zapne u nekom loopu cijelu noć). Kasno sam se sjetio nakon hibernacije iskopčati dovod struje kompu.
Komp se OPET probudio nemampojmakada, cura me budi "neki kurac se dešava s kompom" ali ovaj put sam i njega i nju izignorirao i ujutro gledam što se zbiva - komp se ekšli rebootao, updejtao i dignuo nanovo. Znači rebootao mi je workspace i sad se ti Jovo jebi i farbaj nanovo.
Još jednom, ako netko ima volje i želje, neka škicne moj dolje quotani post i baci kakav savjet kako ubiti to buđenje kompa. Nije toliko problem u kompu, ali imam spojene zvučnike gore i svaki put kad se komp kresne zvučnici naprave glasni POP i štogod da sam u tom trenu sanjao odjednom me netko upuca u glavu.
Hibernacija ili neki oblik sejvanja workspacea je must have. Zvučnike ne mogu ugasiti jer su ugrađeni u komodu.
Citiraj:
Autor xlr
Imam problem s buđenjem kompa iz hibernacije, već dosta dugo se s tim hebem, točnije s Maintenance Activatorom. Trebalo je neko vrijeme da dodjem do ovoga, pa pišem što sam sve radio. Komp se do danas i dalje budi. Zadnja točka je jedna izmjena u registryju pa ćemo vidjeti. Ako netko ima neki drugi savjet, slušam!
CUT
|