koja je nakraju presuda za AOC G2460PF.
cjenovno mi je nekak najprihvatljiviji ako se odlucim za novo, a range HZ-a na onoj listi od AMD-a mu je kolko ja kuzim odlican za razliku od mnogih drugih.
monitor bi bio primarko za gaming.
e sad. kako se to sve ponasa ako u isto vrijeme drzim spojen LCD TV iz potpisa?
pretpostavljam da nemoze radit ako je AOC namjesten na vise od 60Hz u Win-u? kak to funkcionira? ili nema veze to. daklem zelim cjelo vrijeme oba drzat connected i namjestena (1080p) tak da u bilo kojem trenu mogu upalit koji god. ono istekavanje TV-a iz grafe i sl. kerefeke ne dolaze u obzir i to mi je odmah dealbreak.
edit: fala calavera,
jos ja skupljam info i sastavljam to sve skupa u glavi. nisam na tog ni nealetio. al za kojeg god naletim pogledam cjenu i pogledam kakav je sa HZ range-om na listi od AMD-a:
https://www.amd.com/en/products/freesync-monitors
ak nije ko ovaj sto si ga naveo ili kao onaj sto sam napiso odma krizam jer cemu se limitirat kad ocito moze bit toliko velik range na cjenovni rang do 1900kn.
edit2: C24G1 je VA. dosta sam procital do sad o TN i IPS-u, a VA bas i ne jer preporuka afaik je TN za gaming ili neki bolji (manji ms) IPS. nebi curved screen nikako. nisam vidio u zivo, pa se nemrem kockat. kakvo je to kad se treba delat na kompu, internet ovo ono?
vise se nigdje nemoze otic pogledat monitore kao nekad recimo sto je links imao kile upaljenih (Rijeka)?