View Single Post
Staro 21.01.2019., 07:54   #317
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Ivan_R Pregled postova
Ima li netko da je isto malo teži i kako se ponaša onda M365, tj. da li baterija brzo ode. Brinu me i ti porpavci i bušenje guma, ali imam 2 god garancije ano nešto ode, a za sitne popravke mogu se i sam pobrinuti.
Evo iz prve ruke, u 70 dana (dok je segwey bio na popravku) oko 350 km sa m365 sa masom od 114 kila.
Ide, samo niske temperature jako utječu na domet. Probaj što više se odgurnuti nogom kada kreces. Meni se iskreno čini da je baterija degradirala, jer prošlu zimu sam imao veći domet. Ali da bi bio siguran moram pričekati vanjsku temp preko 20 pa da cura ponovi testiranje. Ona je u ponavljajucim uvjetima na 25°C dobila 29.7 km, imala je 54 kile.

Sitne popravke sam slobodno, nije ništa komplicirano, ali za zamjene guma idi u bike servis. Najebat ces se sam i neće ti biti drago.

Bitno ti je da preko ivičnjaka ne letiš, podigni malo prednji kraj kada prelaziš. Na rupe i izbočine pazi, jer tu meni gume samo odlaze, kada sa velikom brzinom lupiš...stvaraju se mikrtraume na zračnici i ona odlazi. Nema klasičnih rupa koje možeš krpati...nego vanjski brid puca po cijeloj stjenci.

Citiraj:
Autor miro3005 Pregled postova
pozdrav ekipa!

evo ima 2 dana sam kupio novi Segway es2 preko njuskala za 3500 kn. moram priznat da sam odusevljen svime, osim dometom, domet mi je 11 km sa punom baterijom i ukljucenim svim svjetlima (po specifikacijama domet je 25 km). imam 104 kg i vozio sam ga po zagrebu u modu bijelo S. to je normal mod (srednja snaga, srednji domet), a postoji jos crveni S, to je sportski mod (najveca snaga, najmanji domet) i bez S (ovo je eco mod, najmanja snaga, najveci domet).

koliki je vama domet s njim?
Čestitke!
Bio je u elipsu po 3700 kn, ne znam da ti je bilo pametno kupiti preko njuškala i jamstva.
Meni sa dodatnom baterijom u ljetno vrijeme i 104 kile, domet je bio 29.2 km. Plavi s.
Citiraj:
upravo sam narucio dodatnu bateriju preko ebaya za 1500 kn
1500 kn je previše što si platio, po 130 dolara je bila ne gearbestu i sl. Otkaži ako možeš narudžbu. Možeš probati potražiti i preko elipsa ili preko singuli uvoznika direkt.

Citiraj:
ukljucio sam mu najjacu obnovu baterije
ne m365 ovo nisi smio, jer bi opteretio bms ako je baterija bila puna. Ne znam kako je na našem segweyu.

Citiraj:
do sada sam s njim presao 50 km
Ok, baci pogled na naljepnicu warranty void

Meni ovako izgleda: https://imgur.com/a/IkUcbMJ
Ista stvar je bila i na prošlom es2/4

Citiraj:
kocenje je dosta dobro (kocim iskljucivo na dugme, ne kocim zadnjom nogom),
Pa zapravo nisi u pravu. Kočenje je užasno. Probaj m365 pa sudi. Na segweyu se ubiješ samo tako, ručna kočnica je samo za ravnice, ali ako ti išta izleti a nemaš novu na nožnoj - jebao si ježa. Vidjet ćeš s vremenom.

Citiraj:
sada mi max brzina bude oko 25kmh.
S dodatnom baterijom crveni način rada je zabavan, bolje ubrzanje i maks brzina oko 33.

Novi Es2/4 je dosta bolji od starog kojeg sam reklamirao, bolje upija mikrovibracije koje se prenose na stopala, amortizeri su bolji i mekši.

Bolja su ubrzanja, potrošnja u crvenom je optimizirana.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote