Citiraj:
Autor fler
A nije da nema iznenadnih trzanja ..
ali da, ipak puno manje nego bi se očekivalo.
Slažem se, remake jedinice (pa i dvojke)
bi bio odličan - pogotovo sad nakon što izađe RE2,
koji će izgleda oboriti brdo kojekakvih rekorda
(zasluženo po svoj prilici, jer je demo baš dobar - jedva čekam igru).
Problem je samo .. Konami, baš i ne donose
neke smislene odluke u zadnje vrijeme.
|
Nemaju ljudi više ideja za novi IP, pa se sve više rimejka. IMO i bolje nego štancati xy nastavak jedno te istoga. Kome bi smetao neki stari klasik u novoj grafici, pogotovo onima što ih nikad nisu igrali (mada tu dosta igra i kontekst vremena, nešto bi danas bilo manje wow nego prije 10-20 god.)
Ugl. moja teorija je da će se SVAKI kultni naslov rimejkat, samo je pitanje kada i od strane koga...
Inače postoji neki SH2 remaster, ali je flop koliko se sjećam s tehničke strane...
Citiraj:
Autor Drug Brko
Planiram to i Dead Space, ali ima vremena  sad doziranje i onda ubijačina.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
|
Ja sam isto planirao Dead Space, pa sam pročitao i shvatio da samo jedinica valja (ovo kasnije je samo razvodnjavanje i pojačavanje akcije i ublažavanje ostalog kao i RE serijal), pa sam odlučio samo nju odigrati, no na kraju nisam ni to. Sa Mass Effect IMO ne možeš fulat. Preporučio sam ti i Tomb raider koje si vidim odigrao, a ovo su defintivno bolje igre od tomb raidera (iako stilski nije baš usporedivo)
Zaboravio sam na Metro Last Light, to moram odigrati. Mislio sam to sa budućom grafom, no redux 2033 mi je čisto fajn radio i s ovom, pa budući da su redux navodno iste možda i odigram (ako me skyrim ne otegne do ljeta, a mogao bi

)
Citiraj:
Autor xGAME
SOMA - jedna od najboljih mi horror igara koje sam ikad igrao. Stvarno im kapa do poda što su napravili, od atmosfere, level dizajna, priče, likova, svega.
|
Skinio sam ju sad kad se djelila. Vidio sam da ima odličan feedback, to je od tvoraca Amnesie, moram priznat da me navedena (dark descent) nikad nije uspjela uvući, a možda je najhvaljeniji horrorac u zadnjih nekoliko godina...