View Single Post
Staro 16.01.2019., 19:59   #77
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Pa i ja preferiram te starije naslove.Ove nove igre me baš ne privlače.Pucačine su sve na isti kalup.Tone side misija,tone razno raznih collectova,samo da se napuca vrijeme u priču koja se inače završi za par sati.
Resident evil 7 je strašna igra,sad je odigram nakon završetka svih ovih koje sam započeo.
Alien izolacija je dosta slična ,treba puno taktizirati na večoj težini.

Joj, Alien Isolation sam nedavno odigro na Nightmare mode i to onom orginal modu, pa su ga morali gimpati i balansirati jer su djeca plakala po official forumima da im je preteška, sreća izvuko sam je negdje krekanu sa diska dok još nisu pokrpali patchom

Moraš pazit i planirati skoro svaki korak, akciju, municiju, item, nema ničega svega fali, ono xenomorph đubre leti na tebe pri najmanjem zvuku i općenito je uvijek programiran da bude oko tebe najdalje 10tak metara, tu i tamo ode ća čisto da možeš proći kroz vrata i slično. Onaj motion tracker ne radi uopće, mapa je disabled od starta igre, humani te one-shotaju sa vatrenim oružjem ko botovi u Quakeu 3 1999 godine, sintetička ekipa roboti također ako te ulovi game-over samo ti slomi vrat odmah nema minigame button mash izvlačenja, flamethrower u cijeloj igri imaš da posprejaš brat bratu jedno desetak puta ako i to, i to ćeš spizdit na one face-huggere kad ti se zalete dat žvaku u nekom ventu ili prolazu dok pužeš. I da, još ugase HUD da neznaš ništa

Ma milina.
Colossus je offline   Reply With Quote