Citiraj:
Autor emilblomsky
Pa i ja preferiram te starije naslove.Ove nove igre me baš ne privlače.Pucačine su sve na isti kalup.Tone side misija,tone razno raznih collectova,samo da se napuca vrijeme u priču koja se inače završi za par sati.
Resident evil 7 je strašna igra,sad je odigram nakon završetka svih ovih koje sam započeo.
Alien izolacija je dosta slična ,treba puno taktizirati na večoj težini.
|
Joj, Alien Isolation sam nedavno odigro na Nightmare mode i to onom orginal modu, pa su ga morali gimpati i balansirati jer su djeca plakala po official forumima da im je preteška, sreća izvuko sam je negdje krekanu sa diska dok još nisu pokrpali patchom
Moraš pazit i planirati skoro svaki korak, akciju, municiju, item, nema ničega svega fali, ono xenomorph đubre leti na tebe pri najmanjem zvuku i općenito je uvijek programiran da bude oko tebe najdalje 10tak metara, tu i tamo ode ća čisto da možeš proći kroz vrata i slično. Onaj motion tracker ne radi uopće, mapa je disabled od starta igre, humani te one-shotaju sa vatrenim oružjem ko botovi u Quakeu 3 1999 godine, sintetička ekipa roboti također ako te ulovi game-over samo ti slomi vrat odmah nema minigame button mash izvlačenja, flamethrower u cijeloj igri imaš da posprejaš brat bratu jedno desetak puta ako i to, i to ćeš spizdit na one face-huggere kad ti se zalete dat žvaku u nekom ventu ili prolazu dok pužeš. I da, još ugase HUD da neznaš ništa
Ma milina.