Tema: Motori
View Single Post
Staro 16.01.2019., 14:20   #646
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor mrva_zg Pregled postova
bio tu di i ti i na kraju buš vidio razvoj priče

Daklem, neki bolji 50ccm bez blokade bu ti išao oko 80 (ja imao vivacitya i samnom gore ipo 80 bez blokade).

Ako ti je mala udaljenost bit će ti ok, ali ako je više ili otovrena cesta popizit češ.

Moja ti je preporuka za te pare koliko dođe novi cca 2 soma € uzmi neki 200 ili 250 provjereni skuter.

Plus je kaj buš sa njim mogao gdje hočeš i sa suputnicom i solo.

isto ti troši 50 200 250 i 300 (čak ovi novi 350 tipa beverly troši manje od 50ccm).

Nedostatak je što moraš položit A kategoriju (cca 3500kn), ali si miran dalje za bilo šta.

Ako ima tko od frendova tandrkalicu 50ccm pitaj dan dva da ti posudi da vidiš da li ti odgovara.

Ali kažem moja preporuka bev, sportcity, carnaby itd

skuteri su super, održavanje minimalno, (servis ulja 100kn) remen rolice oko 400kn svakih 6000km, rega još u granicama normale a super su korisni, imaju pretinaca i ako staviš kofer možeš obavit tjedni shoping s njim bez problema.
Da, znam na šta ciljaš

Ja razmišljam to sa stajališta ako kupim 50 CCM. TO mogu voziti svi moju ukucani, i cura xD Nisu ludi za motorima, al ko zna, možda se predomisle. Iako znam da je to slabašno. Vozio sam ih dosta.

A s druge strane ako se odlucim na A kategoriju i kupim zlo na cesti, poznavajuci sebe, to nece moci nitko voziti, a nit cu ja smjeti kad zenski dio vidi da to nije kosilica za travu. No u toj soluciji ce biti provedena šok terapija, kupim i prst u uvo xD