View Single Post
Staro 15.01.2019., 20:29   #68
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Taman te nastavke gdje su se "prodali" za akciju.

Mada je RE4 dosta dobra igra (malo manje akcije i više zagonetki nebi bilo na odmet), barem je setting horrorski i mračan, dok RE5 nema ni to... čista akcija (ali OK akcija)... RE6 nisam ni igrao, svi se slažu da je najgori, a RE7 planiram jednom....

BTW Igra na brodu? Brijem da misliš na Cold Fear? To nije RE, OK akcijska igra, no prošla je ispod rada jer je bila izbačena u slično vrijeme kao RE4 koja je bila megahit

Ima u sedmici sekcija sa brodom, a obavezno odigraj rezi 7, vrlo je dobra, pogotovo s obzirom na promjenu perspektive u first person, odradili su odličan posao, ja sam je prošao u jednom dahu, sjeo odigrao 8 sati u šutu ostao sam ugodno iznenađen, s obzirom da sam poslje Rezi 5 (kojeg sam odigrao kao solidnu akciju ko što kažeš) pokopao u svom umu Rezi kao franšizu čije sam bio fan, a šestica je bila zešći fail, slabom prodajom su ih i fanovi i novi casual igrači kaznili za taj idiotizam, pa se evo netko sjetio da je dobitna formula odavno iskemijana, samo treba to pretočit u novi engine i dodat neke novine koje funkcioniraju.
Colossus je offline   Reply With Quote