Citiraj:
Autor dewil23
Koliko ti je idile u biosu? Tu bi se trebalo odmah vidjeti da li nekaj ne štima....
|
Oko 40 ja mislim... I meni je to bilo sumnjivo ali sam mislio da je to zbog fanova... Tobože, u biosu pa vrte minimalno ovo-ono pa i nisam baš pridodavao neku pažnju tome.
Ovu aidu sam koristio i prije pa reko valjda je točna... Gledam sav sretan 50-ak stupnjeva, clockan proc ma divota... Sjetim se onda da su prije ryzeni (ili još?) prijavljivali 20 stupnjeva više temp zbog adekvatnog hlađenja nešto, i upalim hwmonitor a kad tamo 80 i nešto....
Ok, znam da sam sigurno zajebao u postavljanju noctue jer je nisam odmah stegnuo kako treba tj nisam došao do onog kad se šarafi okreću u prazno, jer pošto je malo kućište izjebao sam se dok sam sve to posložio i jednostavno se zaboravio vratiti na hladnjak...
U isto vrijeme sam slagao ovu konfu i čistio staro kućište koje sam morao spakirat i poslat jednom tu forumašu...
A i paste sam premalo stavio, barem mislim... Kad skinem ću vidjet koliko se pasta raširila...
U biti me najviše čudi zašto Aida64 prijavljuje toliko netočnu temperaturu... Aj 4-5 stupnjeva ali 30?!