Citiraj:
Autor OuttaControl
mailboxde i njemacka rijesena,vec godinama, jedino te sad ne mogu blokirat il povećavat(smanjivat) cijenu s obzirom odakle si
|
Da se uključim i ja .Imam registiranu adresu gore u DE preko mailbxde...Uzeo preko ebay-a gore u njemačkoj Bosch miniwash .Dostava u De bila besplatna. Prosljedio na mailbox i kada je stiglo dobio mail. Kutija je bila ogromna skoro metar dužine sa 40-50cm širine i dubine . Težina cca 12 kg. Naplatili mi dostavu 21€ s tim da je išlo plaćanje preko paypala na account mailboxa( nije bilo provizije ali tečaj € je bio uh nekih 7.79). Uredno poslali i stiglo za 2 dana . Zanimljiva opcija je da možeš spojiti više manjih paketa u jedan veći i onda možeš platiti samo jednu poštarinu . Tako sam isto imao jednu narudžbu gdje je bio VU+ sat rec ( da je išao sam u HR trošak bi bio 11€ ) , zvučnici za PC, logitech harmony daljinski i Fritzbox 7390 ruter . Sve spojeno u jednu pošiljku i na kraju pošiljka za HR plaćena 20€.
Sve u svemu zadovoljan sam i više ne moram zamarati i kolege koji su gore da kada dolaze u HR da povezu i moje stvari.