View Single Post
Staro 14.01.2019., 23:07   #12240
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
nemam provjerenu informaciju o slici niti o kvaliteti.
vivax je hrvatski brend i smatram ga nešto kao dacia u auto industriji.
međutim noa i vox mi se čine još barem stepenicu ispod. možda se varam, ali nek vrijeme pokaže. do tada se isprofiliralo dosta brendova koji nisu sveto trojstvo (sony. lg, samsung), a da im se može vjerovati. filips ti je jeftin kad je na akciji. sharp, toshiba, hitachi neki stariji model na akciji bi mogli biti čist ok.
mislim da je netko spomenuo 20% u sd - pogledaj kaj imaju, ali oni su uvijek bili fest skupi.
Vjerujem da je tako, za sada su im mobiteli dno dna, ali jebiga 1800kn za 126cm 4k tv, nađi mi takav Hisense i uzimam

Ovo nije nešto što mi treba, ovo je čisto moja glupost da mogu igrati PS na većem ekranu od trenutnog.

I budimo realni, jedino dobro na tom TV-u je cijena. A sve ostalo je samo bonus

I još bi htio dodati. Kada smo sređivali stan u ZG-u za rentanje, zadnja stavka je bila tv. Pošto smo dobili studoše u stan, starci su uzeli neki Vivax za 1200kn, oko 80-tak cm. Nikad problema niti s slikom, kvalitetom, najbolja stvar, radio je bolje od mog LG-a i Samsunga, koji su svojevremeno imali problema s titlovima i pronalaženjem istih kada se film učivatao s USB-a.
U taj Vivax, kakav bilo film da si ubacio, titlovi svih formata i vrsta, sve je radilo. Sada je star nekih 5 godina, radi ko urica Znači preživio je 5 godina u STUDENTSKOM stanu A da se mene pitalo, "Ja Vivax ne kupujem"!
Mommistake je offline   Reply With Quote