Citiraj:
Autor tizhu
nemam provjerenu informaciju o slici niti o kvaliteti.
vivax je hrvatski brend i smatram ga nešto kao dacia u auto industriji.
međutim noa i vox mi se čine još barem stepenicu ispod. možda se varam, ali nek vrijeme pokaže. do tada se isprofiliralo dosta brendova koji nisu sveto trojstvo (sony. lg, samsung), a da im se može vjerovati. filips ti je jeftin kad je na akciji. sharp, toshiba, hitachi neki stariji model na akciji bi mogli biti čist ok.
mislim da je netko spomenuo 20% u sd - pogledaj kaj imaju, ali oni su uvijek bili fest skupi.
|
Vjerujem da je tako, za sada su im mobiteli dno dna, ali jebiga 1800kn za 126cm 4k tv, nađi mi takav Hisense i uzimam
Ovo nije nešto što mi treba, ovo je čisto moja glupost da mogu igrati PS na većem ekranu od trenutnog.
I budimo realni, jedino dobro na tom TV-u je cijena. A sve ostalo je samo bonus
I još bi htio dodati. Kada smo sređivali stan u ZG-u za rentanje, zadnja stavka je bila tv. Pošto smo dobili studoše u stan, starci su uzeli neki Vivax za 1200kn, oko 80-tak cm. Nikad problema niti s slikom, kvalitetom, najbolja stvar, radio je bolje od mog LG-a i Samsunga, koji su svojevremeno imali problema s titlovima i pronalaženjem istih kada se film učivatao s USB-a.
U taj Vivax, kakav bilo film da si ubacio, titlovi svih formata i vrsta, sve je radilo. Sada je star nekih 5 godina, radi ko urica

Znači preživio je 5 godina u STUDENTSKOM stanu

A da se mene pitalo, "Ja Vivax ne kupujem"!