Pogledan
Narcos: Mexico
Odlična serija, odlična gluma, odlična atmosfera uz konstatni deja vu osjećaj s obzirom na pogledanog Narcosa ranije. Ona epizoda u kojoj putuje u Kolumbiju je sve ikad, toliko poznatih faca i likova, ajme

Ono što je po meni potpuno nepotrebno, a možda me vrijeme demantira je 2. sezona. Kažem možda me vrijeme demantira pa ispadne jebeni hit, ali po povijesnim činjenicama koje serija više-manje prati druga sezona će biti kao i 2. sezona Narcosa, jebena potjera pri kojoj će ovaj ić iz kuće u kuću, ugl. booooooring. A nepotrebno, u 10 epizoda su prikazali sve, ako su baš htjeli 20, mogli su razvuć ovih 4-5 godina na 20 epizoda i zdravo...
Citiraj:
Autor ITATABISINE
Što se tiče downloada, nemojte se mučiti preko torrenta, jer prijevod ne odgovara videu.
|
Ako jedini smisao posta nije reklama, onda triba znat šta skidat jebiga

Paše prijevod savršeno na HDTV.x264-ACED

Nisam pogledao još do kraja pa ću se suzdržat ocjene, ali zasad mi je film, odnosno radnja koju prati film nekako draža... Inačpe ne bi se složio da nema nikakve veze sa filmom, ako se ne varam baš su je autori prikazali kao nekakav "nastavak" na film gdje se radnja nastavlja na novoj serii podmornici par mjeseci nakon uplovljavanja U96 u luku...