Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.01.2019., 01:06   #41456
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Meni je redizajn tih Insigniji prekrasan (2013+), iznutra posebno. Probao sam malo voziti 2.0 96kw dizla i 2.0 1207121kw koliko već,4x4 automatik.
Taj 4x4 me malo razočarao, dosta je trom, treba mu da se pokrene i ubrza, sve je bilo ispravno, prvi vlasnik.

Pričao sam i s vlasnikom 1.6 turbo benzinac s plinom. SLagao je glavu radi VSR-a, to me iznenadilo, pošto na turbaku (bar mom), ventili su "pojačani. Očito nije bio dobro plin složen.

Da uleti jedan turbo benzinac 1.6/2.0 s poznatom poviješću, udomio bih ga
Da, lako moguće da se razočaraš jer ona u toj verziji 4x4 i sa 2.0 motorom (još ako je karavan) ima 1800kg, što je poprilično. Je da je 5+ metara ali eto...

Moguće da je to onaj 132kW benzinac koji je išao na početku, nije baš nešto volio plin.
Kasnije ga je zamijenio SIDI 1.6 Turbo (direktno ubrizgavanje) koji je dosta ekonomičniji a i izdržljiviji.

Ventili su bili pojačani samo na 1.4T u slučaju da se naručio s tvorničkim plinom (imale ga Astre J Cammeo)

Baš se prodavala nedavno jedna crvena 1.6T, prekrasna. Hrpa opreme, 20" alu...
Jedna se vozi po Osijeku takva, i dan danas ona odlično izgleda (prije redizajna je model)

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Preporučio bih Insigniji zamijeniti pumpu vode ranije od intervala - kažu da su generalno loše, a nama je zatajila, pukao je remen i motor se samoubio. To je na 2.0 CDTI iz 2016.
Uff, bome veselo. Nije bilo nekih generalnih problema oko toga, možda ste nažalost imali takav primjerak.

Pomakli su na onim prvim serijama 118kW veliki servis sa 150k km na 120k km, kasnije ovi imaju 150k km

Note 8 via Tapatalk

mislav_os je offline   Reply With Quote