Mudro zbori @zalman1. Ma koliko zvučalo nevjerojatno.
Malo ste dizali Samsunge u nebesa. Najlakše je pljuvati drugu marku a niste ih imali. To je kao da hvalite poklonjenom konju koju gleda u zube.

Nije ovo pljuvačnica, flejmanje , fanboyizam što god mislili..
Evo da kucnem o drvo, OCZ Vertex 4 prije dvije godine izašla garancija a kasnije otkada Toshiba preuzela, po glasu je kvarljiv model. Intele imam po 5 komada ( da, da nemaju garanciju i niti imao)520-tica, 1500 Pro i jedan 320 koristim prijenosni i rade još bez problema Samsung enterpise 2 kom još radi OK. Adata SP550 (jedini TLC) imam još od 2016. Eh da, još nije na umoru jer radi kao prvi game storage ssd i pošteno mlatim updateove preko steama, orgin, wot. Valjda ne moram imitirati na popularnu izreku Izeta Fazlinovića?
Jedino sam imao problema sa Mushkin Chrono (ako sam dobro zapamtio ime, ne može bootati i nije vidljiv u biosu - od P35 čipseta) i zamjenio za OCZ Vertexo 4 preko reklamacije.
Nije bitno koji ssd treba, da je barem 20mb/s brži, postotak kvarljivosti nego garancija. A kad prestane vrijediti i onda je rizik da li ste spremni gubiti podatke. Dok još radi - ne diraj ih, a kad krenu problemi i nije problem zamjeniti jer je to sve potrošna roba. Ajde, da malo ubacim dozu humora, MLC je najbolji. Hvala cijenjena publiko.
Отправлено через SM-G955F