Citiraj:
Autor jopis
Jbt, koje su ovo vračke...
A samsunga više krepanih po servisima nego adate u zadnjih 4-5god. 
A kod mene Patriot radi 24/7 već 3g, adata jedno 7-8god i kingston 9god. Doslovno 24/7 jer je komp ugašen samo eventualno kad nestane struje, jer 'moram' imat pristup kompu non stop kad sam van kuće. Na svima su se vrtili/vrte os-ovi, igre, svaštanešto. Nije to 'slavni' ocz pa da rikava ko dobar dan.
Ja sam si opet danas kupio još jednu adatu su650 jer nema tog cruciala i samsunga koji mogu pobit kn/gb omjer kod adate  .
|
RMA rate tj postotak po prodanom primjerku je takav da Patriot tuče svu konkurenciju. AData također ima, ali puno manje.
Da, ima i Samsunga crknutog ali kad se uzme koliko ih se proda, zanemarivo u odnosu na Patriote. Po tim informacijama, Intel najbolje kotira "po kvaliteti" ali i skuplji su.
Nisu vračke, evo samo prenosim info koji imam od malo veće firme. Ko oće vjerovat, ko neće, zaboli me tko će na što svoju lovu trošiti. Jasno da svaki može riknuti, bitno je imati jamstvo i backup, bez obzira na marku, model i cijenu. No opet, postoje razlike i manje/veće šanse za prdnuće
Mogu isto reći da je to laž za OCZ jer moj je radio 3 godine bez greške 24/7, a nastavio raditi kod novog vlasnika. Ma jok
Sent from Usreo Mobara