View Single Post
Staro 09.01.2019., 11:04   #2058
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Jel ima tko ovdje IPS 144Hz free/G-Sync?
Kako to radi? Input lag? Ghosting itd.?
Pretpostavljam da su s razlogom većinom svi skuplji gaming free/G-sync monitori sa TN matricama
Dat ću i tih 700-800kn više ako stvarno to vrijedi i ako radi kako treba
Ima nas nekoliko tu Acerov Predator XB271HU, dok Mamutarka ima ASUS MG279Q...

Sve što trebaš je 2-3 stranice u natrag pogledati što se piše.

Citiraj:
Autor Kranc Pregled postova
I ja kupih acera XB271HU, trenutno nema nekih problema, ali vidjeti cemo sta ce se još dešavati. Uglavnom promjena sa TN panela 1080p i 60hz na Acera je mega.
Sada treba još skupiti novaca i ubosti 1080ti, da se ti fpsi vrte na 144.
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Stigao Acer.

Vidim da se tu spominje kabel - za onoliko monitora koliko je prošlo kroz moje ruke ovaj koji dolazi s Acerom mi se čini jeftinjara. Em kratak, em onak... Plus još sam ga na ruku stavio, tako da ću se morati prošetati do dućana za neki 3m ili duži.

G-Sync dojmovi ovako na prvu: "nož u maslac"

Kalibrator ide za vikend i detaljnije prčkanje po postavkama. BB mi je vidljiv, ali manji nego što sam očekivao. Za prvi sam dan provrtio par pixel testova i ovako mi se s umornim očima čini sve ok.
Citiraj:
Autor Firecracker Pregled postova
Za sve koji razmatraju Acer Predator XB271HUbmiprz, panel ima grešku koja se manifestira blinkanjem slike (kao da se ugasi i upali na 10tak milisekunda).

https://community.acer.com/en/discus...-flickering/p3

Moj monitor je proizveden Aug 2018, neću se zezat s reklamacijom jer je moguće da opet dobijem panel s greškom. Ja sam primijetio da mi se to događa najčešće kada se dižem sa stolice, koja ne dira stol (ali je sve na laminatu), kada upalim grijalicu koja shera istu strujnu letvu. Prodrmao DP kabel, sve je čvrsto tako da nevjerujem da je kabel. A nekad je i radnom. Eto čisto da znate

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote