Tema: RAM Lista
View Single Post
Staro 27.12.2005., 16:25   #61
Vedran
Premium

Vedran's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ne ta revizija.
da, ta revizija: http://ocprices.com/index.php?action..._id=287&page=2

Citiraj:
Možeš ti pričati koliko hoćeš da je to-to i da su ti chipovi gore...i da ta-i-ta revizija ništa ne znači...
to-to i ta-ta... :confused: ništ ne kužim, daj malo pojasni.

na tom Corsairu je Nanya, to je 100%.

sad zašto tebi nije išao nikako... znaš da DFI ne voli 'egzotične' meme, to ste se i ti i masni imali prilike uvjeriti s onim ProMOS SuperTalentom PC3700 od Zonda.

Citiraj:
Činjenica-jedna revizija kakti iste meme radi drugačije i drugačije se clocka na istoj ploči, druga ne.
pa ne očekuješ valjda da svi isti čipovi idu jedanko? normalno da postoje varijacije... isto tako i od tjedna do tjedna proizvodnje samih memorijskih čipova, isto kao i s procesorima. s tim da kod mema stvar još delikatnija jer je dovoljan jedan jedini slabiji čip (od njih 16) i ode stvar u 3 ćoška.

Citiraj:
Ti i Masni ste imali u kompu Cors 4400C2 stickove i vidjeli ste kao su išli, ja sam imao iste ali drugu reviziju i išli su "ko gluha svinja"

Pa ti onda znaj nekom odgovoriti kad te pita kak ide 4400C2 serija
4400C25 hoćeš reći?

btw, tu nemaš revizija, XMS 4400C25 je jedan jedini.

ako te neko pita kako ide ta mema, sve što imaš reći je - to je TCCD. ima TCCDa (vrlo rijetko ali ima) koji neće na 2-2-2@200MHz i ovaj je išao do 280MHz (premda fish kaže da s većim Vdimm-om ide još...). opet kažem, jedan čip je dovoljan da zasere stvar.

EDIT:
zaboravih, što se Corsaira tiče... davnih dana sam rekao da su pizde. i to upravo zbog 3200C2 serije i miljon prokletih revizija. mislim da si i ti čuo to iz mojih usta, a ako se ne sjećaš, samo pitaj masnog. on je ziher čuo 100 puta.
Vedran je offline   Reply With Quote