Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ne ta revizija.
|
da, ta revizija:
http://ocprices.com/index.php?action..._id=287&page=2
Citiraj:
Možeš ti pričati koliko hoćeš da je to-to i da su ti chipovi gore...i da ta-i-ta revizija ništa ne znači...
|
to-to i ta-ta... :confused: ništ ne kužim, daj malo pojasni.
na tom Corsairu je Nanya, to je 100%.
sad zašto tebi nije išao nikako... znaš da DFI ne voli 'egzotične' meme, to ste se i ti i masni imali prilike uvjeriti s onim ProMOS SuperTalentom PC3700 od Zonda.
Citiraj:
Činjenica-jedna revizija kakti iste meme radi drugačije i drugačije se clocka na istoj ploči, druga ne.
|
pa ne očekuješ valjda da svi isti čipovi idu jedanko? normalno da postoje varijacije... isto tako i od tjedna do tjedna proizvodnje samih memorijskih čipova, isto kao i s procesorima. s tim da kod mema stvar još delikatnija jer je dovoljan jedan jedini slabiji čip (od njih 16) i ode stvar u 3 ćoška.
Citiraj:
Ti i Masni ste imali u kompu Cors 4400C2 stickove i vidjeli ste kao su išli, ja sam imao iste ali drugu reviziju i išli su "ko gluha svinja"
Pa ti onda znaj nekom odgovoriti kad te pita kak ide 4400C2 serija
|
4400C2
5 hoćeš reći?
btw, tu nemaš revizija, XMS 4400C25 je jedan jedini.
ako te neko pita kako ide ta mema, sve što imaš reći je - to je TCCD. ima TCCDa (vrlo rijetko ali ima) koji neće na 2-2-2@200MHz i ovaj je išao do 280MHz (premda fish kaže da s većim Vdimm-om ide još...). opet kažem, jedan čip je dovoljan da zasere stvar.
EDIT:
zaboravih, što se Corsaira tiče... davnih dana sam rekao da su pizde.

i to upravo zbog 3200C2 serije i miljon prokletih revizija. mislim da si i ti čuo to iz mojih usta, a ako se ne sjećaš, samo pitaj masnog. on je ziher čuo 100 puta.