View Single Post
Staro 07.01.2019., 14:21   #997
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja ću biti sada bogatunski smeće.

Kupio sam ženi TV od Samsunga za circa 12 soma kuna (kroz razne poslovne malverzacije me došao manje od 3000), a ona meni PS4 PRO + 2 gamepada...za jednu igru, PES. Pošto igram online i u ligama sam, pogotovo aktivan član na jednom našem communityu, dao sam PS4PRO prije cca godinu i nešto oko 3xxx+ kn, i nije mi žao uopće.

Stvarno mi je pucala ona stvar za PS4 FAT/SLIM, ovo je izašlo, bolji hardveraj, noviji, evo uzmem. Da izađe za 1g PS5, uzeti ću i njega.

A MRZIM konzole.

Jedino što sam prešao u godinu dana i nešto otkad imam PS4Pro je PES 2017/2018/2019 i...GoW.

Uzeo R2D2 prije par mjeseci, dao frendu, evo sada ću kroz koji tjedan prvi put instalirati. Gledam sada da uzmem W3 za PS4 i onda polagano to guštam, a usput i Spiderman.

Mislim da smo svi ovdje subjektivni, a treba biti realan. Svatko od nas ovdje si može priuštiti konzolu/PC-za-gejmanje...novo, rabljeno ili na rate, svejedno.

Komp imam I5-3570k sa nekom grafičkom od 300kn jer sam dao starom 660 GS kako već od Nvidie starom da pegla WoT jer mu je riknula grafa...ne uzimam sebi novo, jer da idem uzeti računalo koje mi može pokretati sve ove igre na lijepoj rezoluciji, to je par soma. I ona najgora stvar, mrzim kada se igra crasha ili tako nešto. KOTOR 1/2 mi se znao crashati toliko puta i ne uhvatiti save, da sam zamalo bacio računalo kroz prozor.

U doba kada smo svi malo stariji, i nemamo baš toliko vremena (ovisi tko), sjesti i upaliti i znati da sve radi out of box i da ne moram kroz 2-3g uložiti još par soma da vrtim na luksuz koji sam navikao, to je neprocjenjivo.

Druga stvar, da izađe sutra Kotor 3, pljunuo bih 2000 eura na komp i slušao ženu koji tjedan

Onaj tko je napisao da može složiti PC za 3000kn za gaming, gore desno je tipka logout
X-Plosiv je offline   Reply With Quote