Citiraj:
Autor Mommistake
Ali zašto bi trebalo investirat u 4k?
Ja nemam 4k tv i igram PRO, zadovoljan sam, nit ga čujem, neke igre rade bolje, brži je, noviji itd.
Osobno, ne postoji ni jedan razlog za kupnju običnog, osim što je, u mojem slučaju, bio jeftiniji par stotica...
|
Jer je zamisljen tako ? Da pruza bolje gaming iskustvo i sliku uz 4k tv ? Za ovaj drugi dio bih ti i povjerovao da posjedujem ps4 pro pa da ih paralelno mogu usporediti. Ovako mislim da su razlike minimalne mozda i neprimjetne. Kao sto sam rekao upalio sam 15tak igrica na slimu i nisam primjetio nikakve probleme glede icega sta su neki naveli. Ovo sto ti si ti rekao i neki bi meni bilo presudno da sam osoba koja visi po par sati na dnevnoj bazi na konzoli. Sta kad mi sve igrice dopizde ? Palit cu konzolu svakih par dana na sat, dva. Ja koliko vidim po nabavi pro ide i do 4k kn.
Dok sam sam ja uzimao slim prije 3 tjedna on je bio 2100 dok je pro bio 3200 meni prevelika razlika u cifri za ono sto dobivam, trebam i ako zelim izvuc ono najbolje iz nje opet ljudskom oku neprimjetno za bolju sliku trebam kupit i 4k tv, a uz dva tva u kuci sa 1080p i 120cm to bi bio epic fail.. Kad uzmem u obzir koliko i kako cu je koristiti. + imam pc koji sam uzeo nedugo prije god dana na kojem sam instalirao jednu igricu igrao mj dana i od tada moj pc nije vidio novu igru.