Citiraj:
Autor Juice
Jel itko možda koristio Thinkpad USB tipkovnicu? Tipkovnica ima trackpoint i dodatne tri tipke ko miš i kad je laptop spojen na monitor idealna mi bi bila za rad jer sam odviknuo od miša skroz.
Ako je netko koristio jel bar približna kvaliteti tipkovnice na laptopima T/P serije?

|
Ja imam dve starije takve tipkovnice... Starija ima layout kao na T43 ima touchpad, trackpoint i USB hub, ali ju ne koristim (zapravo ne znam ni da li ju jos imam)... Drugu koja ima layout kao na x10/20 seriji koristim i nema boga da cu ju menjat jer ima layout na koji sam se naviknuo (koristim T61 i novije modele od 2007 godine)...
Kvaliteta izrade je nebitna jer tipkovnica po kojoj tipkas je ionako tipkovnica koja ide u laptop (barem u mom slucaju) tako da je potpuno identican filing, a s vremenom si mozes birati koju ces tipkovnicu ugurati u to eksterno USB kuciste (ima nekoliko proizvodjaca tipkovnica, neki sa boljim osjecajem, neke sa losijim)...
Citiraj:
Autor jets0n
Meni je načelno bila OK, nisam je dugo koristio jer ne možeš swappati Fn i Ctrl kao na "normalnoj" Thinkpad tipkovnici. Izrada se čini korektna, osobno mi je dojam sličan kao na x230, barem u to malo korištenja prije nego sam je otpisao zbog Fn/Ctrl issuea.
|
Probaj napravit swap Caps Lock i Ctrl, puuuuno ergonomicnije rjesenje od Fn i Ctrl... Imas Sharpkeys za to pa vidi kako ti to pase, mali prst lijeve ruke koji obicno stisce Ctrl tipku je pod apsolutno nikakvim opterecenjem... Uopce ne znam koja budala je ugurala Ctrl tipku skroz dole lijevo kad je bila na mjestu Caps Locka davno (jos u doba prastarih Macova i Sunova)...