View Single Post
Staro 05.01.2019., 23:39   #5098
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor lobo64 Pregled postova
, a u grafici bude egal ili jači od 1060, uopće ne vidim razloga da se ne raspravlja o gamingu na budućim APUima. .

To bi bilo minimalno 4-5 puta jače od trenutno najjačeg apu-a! To je science fiction. Kad bi tako nešto i postojalo trebala bi posebna mbo sa VRM-om poput ROG-ice, Taichi, gaming 7 gige (ili jače) + 90% komponenata od grafe na istoj

For what - da se može imati apu... Jednostavnije je kupiti zasebnu gpu te snage (i vjerojatno jeftinije), tako da vjerojatno nikad neće ići u takve kerefeke, APU će uvijek ili jako dugo ostati entry-level rješenje. Da se razumijemo nekad će i imati gtx 1060 performanse - ali kad tako nešto u dedicated gpu bude kategorija današnjih gtx 1030

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
A ne pari da i on ne dize pare na view count,manje nego ostali jer ovi razvikan ne ulaze u spekulacije vec idu na laganu materiju da ne zamaruju ekipu koja ima attention span hrcka.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nemaju niti oni istu publiku. AdoredTV je više analitičko-dokumentarne prirode, dok od ovih publika želi gledati teme tipa "7 gamers one pc" ili "watercooling in glowing colors" i sl. kerefeke. Ovaj radi recenzije recenzija, a ovi nisu napravili ozbiljno recenziju barem 5 godina (ako ikad), jay je npr. u recenzijama gpu prešao iz moda "benčam 3 igre, 5 godina stare" u mod "pogledajte minutu in-game gameplaya, jer mi se neda benčat i pravit graf za 3 igre" ili "nisam mogao napraviti recenziju jer mi je krepao disk" (i napravi dva videa o tom disku). Kad smo kod benchmarka sramota je da jedan hardware uboxed koji je doktor benchmarka nema 1/10 priznanja kao ovi debili, no life is unfair. Neozbiljnije stvari su na kraju krajeva uvijek bile popularnije

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 05.01.2019. u 23:44.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote