Citiraj:
Autor xlr
Na srecu (ili na zalost) presao sam na A1. Tocnije, 2.10 potpisan ugovor, 14.10 smo poceli koristiti usluge A1. Da bi stvar bila jos zabavnija, Optima mi na dan 23.11 tvrdi:
"Ugovor br. xxx i dalje je aktivan u sustavima OT-a, no OT je zaprimio jedinstvenu izjavu od
strane novoodabranog operatora. Po aktivaciji usluga po istome broju kod drugog operatora,
automatizmom sustava biti će deaktivirana OT usluga.
Račun za mjesec listopad odnosi se na aktivne usluge koje se naplaćuju bez obzira na korištenje istih (op.a., pitao sam zasto je rn za puni mj. jer smo presli na A1)"
Dakle trenutno placamo Optimu i A1, cijeli 10. i 11. mjesec kako stvari stoje. A1 mi jos nije prebacio fiksni telefon, to trebaju uraditi danas/sutra ako im je vjerovati.
|
kod prijatelja mi je slično prelaz sa t-coma na A1 riječ je u u 15 dana ,prelaz se računa od trenutka prenosa broja ,po zakonu ti je cijela linija vezana uz broj bez obzira imao telefon ili ne i A1 ti nije smio uključiti nijednu uslugu prije prenosa broja(uključenja) prijatelju su telefonski obečali povrat novaca što je preplatio kod tcoma ali morao je pisat pritužbu na koju sad već 30 dana nema odgovora,jer prilikom potpisa ugovora si potpisao i punomoć za prebacivanje broja prema tome je cijela odgovornost na A1 probaj ih nazvat pitat ako nešto negiraju nazovi pravnu službu hakoma pa češ ćut što dalje,ako ti vjetrobi budu naklonjeni jedan telefonski poziv sa njihove strane prema a1 če ti riješiti sve probleme,nažalost i tamo ima svakakvih ljudi pa....,
inaće te zavrzlame sa brojem tel se daju izbječi sa poništavanjem broja kod jednog operateru dobijanje novog broja kod drugog.