Tema: Košarka
View Single Post
Staro 02.01.2019., 18:39   #2972
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Jedan zanimljiv komentar sa indexa:
Citiraj:
Najveći ikad ne bude pometen (4-0) u finalu 2 puta, ne izgubi od Dallasa sa Dirkom i veteranima, i ne izgubi od San Antonia 4-1 sa najvećom razlikom u povijesti finala.
Iskreno mislim da kada bi danas vrijedili sudački kriteriji koji su postojali 90-ih i ranijih godina, te da se LeQueen nameračio na npr. Pistonse sa onom famoznom "Jordan rules" taktikom ... vjerojatno bi sam tražio trenera da ga vadi iz igre. U to doba njegova fizikalnost bi mu bila ZNATNO limitirana, a postoji i nemala vjerojatnost da bi zaradio daleko veći broj ozljeda. Na vlastitim kostima bi osjetio što znači pojam obrana.

Dodatno, sama činjenica da su brojni potezi i nemogući šutevi nazvani po imenima tih prethodnih velikana dodatan je dokaz da će oni teško biti ikada nadmašeni. A tek kada se sjetim onih zakucavanja preko obrambenih igrača gdje je igrač s loptom doslovce pregazio rim protectora ... ufff

Primjetio sam da u zadnje vrijeme LBJ sve češće izlazi sa nekakvim izjavama koje graniče sa pameću/narcisizmom, te naravno kako nikada nema dovoljno dobru ekipu ... i da non-stop novači suparničke super zvijezde.

Zamislite da su to radili Wilt, Karim, Jordan, Duncan, Kobe i njima slični ... Pa cijela NBA zajednica bi ih sprdala. Zato je nedavno vodstvo lige moralo poslati pismeno upozorenje momčadima da to više ne rade, jer će u protivnom uslijediti sankcije.
dh41400 je offline   Reply With Quote