Pozz ekipa može mala pomoć.Ovo bi mi bila prva kupnja pametnog sata.
Dakle ovakva je situacija.Rekreativac sam koji se bavi trčanjem i bicikliranjem.S tim da nekad pogotovo biciklu radim/vozim po šumi stoga bi volio od sata što precizniji gps jer bi volio kasnije pratit i obilježit stazu po kojoj sam vozio,vrijeme,prijeđenih kilometru,brzinaotkucaje,kalorija .....volio bi da ima ip certifikat(dakle da mi sr ne djebe ako odem oprat ruke pa ga smocim *_* )td itd te standardne
A ujedno bi volio pošto ću sat nosit stalno da bude lijep/ugodan oku i ono ajmo reć najbitnije bateriju dobru bar cca 4-5 dana
Ja sam malo misto unatrag poštovat da vidim što ljudi predlažu, na moj cjenovni rang od cca 2000 kn upalo mi je za oko par modela pa ako bi mi mogli pomoć pri odabiru te ako ko može nadodat pokoji ako posjeduje koji od navedenih satova
1.Samsung Galaxy Watch 46 mm
2.Xiaomi Amazfit Stratos kojeg čitajući ljudi stvarno puno hvale
3.Garmin Forerunner 235 nekako mi je iskreno najljepši al me zanima s obzirom da je već stariji model cca 3-4 god dal je ovaj sad još uvijek isplativa kupnja
4.Garmin Forerunner 735XT koji mi se isto tako sviđa pošto je na shemu 235,ima bolju bateriju
Ja nekako najviše navijam za 235 cjenovni prihvatljiv,ajmo reć da je medunovima best budžet kupnja ali iskreno isto tako ni ne bi olako odbacio stratišta.
Što vi ekipa kažete koga bi ste mi predlozili