Citiraj:
Autor silver_tip
Aha.. jos i skidanje racuna mailom, pa jedva se natjeram da sve poplacam internet bankarstvom a ne jos da kopam po mailovima u potrazi za racunim.
|
Dramis bezveze

, Nije skidanje racuna mailom nego se logiras online i downloadas racun za koji dobijes na mail obavijest kad je racun spreman/generiran -
http://prntscr.com/m1vus0.
Ali nemoras uopce geldait mail jer racun svakako bude spreman online 10-15og korisnickom racunu/loginu.
Tamo skines u PDFu racun sa WEBa (na koji si iovako logiran jer si samoocitac pa tako saljes stanje brojila mjesecna za koji isto dobije spodsjentik 6-7dana prije kraja mjesec e-mailom).
Racun ima bar kod i sve kao normalna uplatnica iz postanskog sanducica pa radi i "m-foto plati" i slicne usluge a mozes i isprintati pa s tim otici na salter ako bas zelis da bude papiranto

.
I da naranvo da mozes umanjiti racun za bodove, ja sam nekoliko puta skidao po 80kn na racunu jer kao sto je vec receno 1bod=1kuna a posto ja brzo nabijem 600,800, 1000.... kn mjesecno doboro dodje jos malo umanjit racun svakih 5-6 mjeseci

.
Glavna ponata kod samoocitaca je da ne placas "procjenu" nego platis ono sto si potrosio za prosli mjesec, bas kako bi i trebalo biti a ne da ja njih kreditiram unaprijed nekom njima izmisljenom cifrom pa svakih 6 mjeseci radimo "obracun" ko je kome kolko duzan

.