View Single Post
Staro 31.12.2018., 19:50   #3684
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor hooligan.no1 Pregled postova
Hvala na pomoći.
Eto, dobija san istu bolest/sindrom proučavanja kao i emilblomsky.

Nakon pustog gledanja, pručavanja i traženja za svog nećaka san napon naručija ono što mi je prvo upalo u oko, tj. MS Industrial METROPOLIS PRO

( recenzija - https://www.youtube.com/watch?v=f3FoRYu7bJc ). Za 500kn klinac dobija i više od očekivanog, kvalitetno je izrađeno, lipo izgleda pogotovo onaj RGB (čak je i meni matorom fency), prostrano je pogotovo po visini (čak 18 cm za vent procesora), dobro zaštićeno od prašine, i još puno toga. Nadam se da će ga iznenaditi.

I da ne zaboravim sebe, dogodine će sigurno za moju dušu Fractal Design Define C .
Pa da. TG verzija u admu za 780kn.
Mislim da je to najbolje kaj možeš kupiti za uloženo/dobiveno kod nas.
Kvalitetno, čvrsto, izolirano, tg verzija izgleda mrak.
Možda da ima dva 140mm venta umjesto 120,bilo bi savršeno. Iznad 1000kn mi be quiet 801 windowed nema premca, ali mi se zbilja ne daje 1250kn za kućište.
Ma sredio sam sad ovog svog zbilja dobro, tako da bude ostalo do daljnjega.Naprijed mi uvlače dva fractala od 120mm,otraga na ispuhu gentle typhoon 120mm,i gore 140mm phantex. Svi su podešeni da vrte između 600-800,ovisno o temp proca. A i Windale odradi svoje, tako da nema straha od pregrijavanja.
E sad da ima prednja tg stranica za njega kao za r5, bilo bi super.