View Single Post
Staro 30.12.2018., 09:43   #8367
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Pošto opet imamo jebeni duopol, netko je izračunao da je najbolje svake 2 godine mjenjati strane dakle jedne godine ti na A1, za 2 godine ti na T-com, pa onda za 2 godine žena na A1, pa za 2 godine žena na T-Com, pa za 2 godine opet ti na A1...

Ostanak u mreži je zaqrac. Stari član se ne poštuje ni u jednoj varijanti.

Meni osobno TV preko ISP-a ne treba. Ili ako već treba, dost mi je najosnovniji paket sa domaćim programima za tek toliko. Jedino mi treba 100+ Mbps internet. A to se da sa svakime dogovoriti.

Bio sam ja od 2005 redom na:
- Iskon
- Metronet
- Optima
- H1
- Bnet/A1

Svima bonboni ispadaju iz usta kad treba doći njima, ne treba nikakav ugovor, dovoljno je poslati goluba i reći "evo, rekao kre kre iznad poslovnice i to je to". A kad treba bilo što drugo, e onda daj zovi, pa daj u poslovnicu, pa daj papire, pa daj potpiši.

Po ovom mom popisu, u vrijeme kad sam bio kod svih, jedino je Iskon bio pod T-Comom. I Metronet, i Optima, i H1 su bili nezavisni od ovih velikih riba, koliko toliko. Sad su svi pod nekim. I opet imamo dobri stari duopol kao pred 15 godina. Jipi.
Ali Brko, gospodin Tomašković je neki dan pri zdravoj pameti rekao da je najbolje za kupce da HR ima samo dva telekoma, da nema potrebe za trećim.

Inače koristim istu recepturu, u zadnjih 8 godina HT, Optima, HT i sada na Optimi i svaki puta jeftinije. Kod mene oboje imaju svoju centralu dok svi ostali idu preko HT.
Libertus je offline   Reply With Quote