Citiraj:
Autor tizhu
kaj si mutav? pošta ima veze sa alzashopom ako raznosi njihove pošiljke. isto ima veze sa geekbuyingom ako raznosi njihove pošiljke. isto ima veze sa mall. hr ili elipsom ili bilo kojim dućanom ako raznosi njihove pošiljke. jel ti jasno?
|
Ne, nije mi jasno zašto i dalje lupetaš kad pošta ne raznosi pošiljke od alzashopa, što bi i sam znao da barem malo pratiš temu umjesto da trolaš.
Citiraj:
ako sam ja vlasnik alzashopa i imam drastično povećan broj nestalih pošiljki iz na primjer francuske onda ću se zapitati zašto u ostalim zemljama to nemam i što ću učiniti povodom toga jer gubim novac i to puno. mogu obustavit dostavu toj zemlji. mogu naplatiti veća davanja i slično. moram se pobrinuti da ne gubim novac. jasno???
|
Ne, nije opet jasno o čemu ti čovječe pričaš?? O kakvom drastičnom nestajanju pošiljaka?
SVE alzine pošiljke imaju tracking brojeve i ne može se dogoditi da se "izgubi" onako kako ti to misliš "da si ga netko u pošti stavi u džep".
Ako je negdje nestalo onda se jasno vidi gdje.
I nije samo hrvatskoj ukinuta besplatna dostava s alze kako je netko provalio nego SVIMA, što bi opet vidio da si otišao na njihov sajt umjesto da ovdje pišeš gluposti i donosiš "zaključke".
Citiraj:
moj komentar nije trolerski
|
Itekako je, pišeš stvari koje nemaju veze s vezom, o pošti, o gubicima paketa i sl.
Nikakve veze s ovom temom i ovom trgovinom, očito je da nikada u životu nisi obavio kupnju na alzi.