View Single Post
Staro 24.12.2018., 23:01   #4206
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
U čemu je točno A9 slabiji od S9, pa ne može ući u izbor?

Jedino što vidim je da A9 ima veći ekran, ali nešto niže rezolucije, pa nema 570 ppi kao S9, nego 392. Big deal...
----
Kako u čemu? U svemu... Procesor ponajprije i najbitnije. A9 je allaboutcameraphone, a S9 je flagship. Dakle, redom, procesor je fest slabiji u a9, gpu također, kamera je napucana megapikselima a nema 4k@60 snimanje niti slowmo, zaostao je na usb2.0, nema iris scanner (imho, ništa više osim njega ne koristim na mobitelu za otključavanje), nema wireless charge. Eto, ukratko, od bitnih stvari.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Počeo sam gledati i Mate 20 Pro i Note 9.
Ako netko ima, ili je imao neki od Note modela, koliko je olovka korisna, a koliko gimmick?

Vidim da bi mi moglo poslužiti za OneNote koji često koristim, ali može li zamijeniti notes i kemijsku?
Ne znam može li zamijenit kemijsku i notes, probavao jedno vrijeme sam od tetke note9, meni je prevelik. Osim toga, nema se tu šta puno reći, flagship kakav treba bit, kamera, ekran, sve. Olovka je fora jer možeš okidat fotke preko nje dok mob negdje stoji naslonjen, i crtanje tj zapisivanje po fotkama je ono što je meni sjelo jer je jednostavnije nego ovo kako sad moram fotkat, pa u edit modeu otvorit text box i zapisat podatak na fotku.