Jucer mi isporucili narudzbu koju sam stornirao mailom prije 4 dana dok je jos bila u fazi prikupljanja. Za svaki slucaj sam im opet poslao mail da raskidam ugovor i da necu preuzeti paket. Steta, mozda su umjesto silnog truda da posalju moj paket mogli isporuciti nekome kome je zbilja hitnije.
Naravno, na racunu su mi obracunali skuplju 45kn dostavu koja eto kasni nekih 5 dana. Mogli su barem to promjeniti na 20 kunsku dostavu.
Inace sam u mallu napravio masu narudzbi do prije par mjeseci - sve 5+! Ovo ih je docekalo nespremne i toplo se nadam da ce nauciti do sljedece godine kako izaci na kraj s akcijama i obimom posla. Toplo se nadam jer im je packaging i shipping bila jedna od svjetlijih stavki.
Citiraj:
Autor xlr
Danas nisu isporucili kako su trebali... Dajem im sansu sutra ujutro pa saljem mail o stornu narudzbe i narucujem istu stvar u Autokresi. Mora biti poklon za Bozic, jbga. Zivjelo placanje prilikom isporuke! Al koma mi je da je isti klinac odabrao ti obicno slanje ili na odredjeni dan... Bolje neka to onemoguce dok se ne saberu.
|