Citiraj:
Autor salvarez
Mozda sam se krivo izrazil, ukupno platim 1200kn s rukama, uljem i dijelovima za golfa. Normalno ovisi koje sve filtere mjenjam. Ulje uzimam castrol edge.
Ne znam tocno kolko im je cijena ruku po satu, mogu pogledat na racunu.
Za besplatne ruke nisam cuo da netko od ovlastenih servisa ima. Makar i da imaju, oderu tu razliku na cijeni litre ulja.
|
Cijena je definirana činjenicom da ulaziš na veliki parking, da su na podu do šaltera za prijem nove pločice, da je sve ostakljeno, da si pozdravio tetu koja izdaje račune a odjevena je u kraću suknjicu. To sve netko treba platiti a svi ti ljudi koje ti vidiš ne zarađuju ništa niti imaju ikakvog znanja o autima.
Tvoj auto rade majstori koje ti nikad ni ne vidiš osim ako ne dođe na zadnja vrata s masnom krpom u ruci objasniti voditelju da ima vanrednu situaciju.
To sve plaćaš sa tih 1200 kuna.
Nema nekoliko mjeseci kako sam radio servis na svom autu. 6 litara castrola, filter ulja, filter zraka i filter kabine = 500 kuna.
Možda sam ušparao 700 kuna ali ja nisam vidio onu tetu niti me itko oslovljavao sa "Vi".
10 takvih servisa i meni garancija ne treba jer sa 1000€ uštede na servisima mi ne treba potvrda ovlaštenog da će mi besplatno o trošku proizvođača zamjeniti senzor za koji će me pokušati uvjeriti da vrijedi 3000 kuna.