View Single Post
Staro 21.12.2018., 13:15   #8336
T0X1C
n00b

T0X1C's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Daj me nemoj ... a ništa izvadi router iz kućišta i jedan 120 mm vent da puše po elektronici i ima da ti je brzina 100/100
A što je najgore ne zajebavam, prije sam bio na na osnovnom paketu i prije par mjeseci mi se obnovio ugovor i digli me na 150Mbit. Tada je bilo hladnije ali još nismo grijali stan i nisam imao problema.
Sada kad pošteno zagrijemo, očito se router pregrije i popizdi (na dodir bude baš vruć).

Prvo sam mislio da sam lud, nakon prvog usporenja sam ga isključio i ostavio par minuta i nakon uključenja sve radilo super, tad sam mislio da se jednostavno zblesio i restart je rješio problem.

Sutradan isti simptomi, ali ovaj put samo isključim i odmah uključim kabel i vidim da se skoro isto ponaša, popipam ga i vidim da je stvarno vruć, ugasim ga ponovno i ostavim da se ohladi par minuta, nakon toga opet sve super radi.

Onda sam treći dan iz zajebancije puhnuo par puta u njega kroz one rupice i skoči brzina, i što ću, kako ima malo viška kabela, uzmem ja router i mašem s njime kraj komode, žena gleda i nije joj ništa jasno.
Kad sam ga malo razmahao, eto ti opet 150Mbita u downloadu.
T0X1C je offline   Reply With Quote