View Single Post
Staro 21.12.2018., 10:31   #248
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova

I ja sam u Ri i razmišljao sam o romobilu, ali i meni se činilo da nema nekog smisla. Očito je jedini izbor bicikla, ali i mene muči to što nema infrastrukture za bicikliste pa vjerujem da je dosta frustracija u vožnji.
Na mojoj dionici gdje vozim kuca-posao-kuca uočio sam 3 ista tipa koji voze bajkove. Mozda bi ih bilo vise da je toplije vrijeme...
Na putu za posao (uzbdo) kad dode Autotrolej iza mene tad se maknem na nogostup da bih proustio bus, nakon toga se vratim na cestu , uglavnom osluškujem sta je iza mene za auto nije problem više manje svi imaju dovoljno vjestine i samopouzdanja da preteknu biciklistu

Najlakse mi je na povratku kuci (nizbrdo), svi se voze u koloni i tad ja njih prestizem.

Nisam do sada imao nekih situacija za frustriranje, koji put kad se ukljucuju sa sporedne na glavnu cestu pa vozaci automobila budu sokirani kad me skuže (mozda opcenito se sokiraju sto vide biciklistu u Rijeci) i sad ne znaju da li me propustiti ili krenuti...pa onda stanu autom pola na glavnoj pola na sporednoj.