20.12.2018., 20:42
|
|
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Autor c-shadow
Nije baš da je imao neki support 
Mi5 je bio moj 3. po redu xiaomi koji je totalno razočarao po supportu i nakon kojega sam rekao da sigurno više neću kupiti xiaomi mobač. IMHO, što hardverski, što softverski uređaj ne opravdava pojam flagshipa: kamera s OISom koji ne radi, antene (wlan, gps i gsm) lošije od starijeg i jeftinijeg R3, više verzija ekrana (dva proizvođača) od kojih jedan radi osjetno lošije, .... Ne samo na mojem primjerku, da se razumijemo. Sofverski problemi od prvog dana, global "stable" ROMovi koji se povlače nakon nekoliko dana jer uzrokuju brdo problema, Guranje nestabilnih "beta" verzija u OTA update od strane xiaomija pod stabilne, izbacivanje korisnih featurea iz MIUIa i ubacivanje nekih novih, pa izbacivanje toga i ponovno vraćanje onog starog pod drugim imenom.
Loše Xiaomi, jako loše. Na znam kakvi su im "flagshipovi" nakon toga, ali teško za povjerovati da su se poboljšali po pitanju "supporta".
|
Mislim i ja imam mi5, al očekivat support na bilo kakvoj razini za mob koji je za tržište kine i indije te nikad nije službeno izbačen za globalno ili europsko tržište je ipak preoptimistično
Po meni to je mob koji se uzme isključivo zbog odnosa cijene i hardvera koji se dobije, a onda flashaj miui eu, custom romove i ostalo. Sve se da sredit, al definitivno nije plug and play kao mobovi ostalih proizvođača koji su službeno prisutni na našem tržištu i imaju em customer support em aktivno i ozbiljno razvijane verzije softwarea.
|
|
|