View Single Post
Staro 20.12.2018., 14:04   #3
Cartmann
Premium
Moj komp
 
Cartmann's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Split
Postovi: 488
I ja se pridružujem pitanju, s tim da ne mora bit baš gaming jer ne igram baš (makar nikad ne znaš što će bit sutra), a ne mora bit ni do 350kn.

Dobio sam za poklon Genius GX Scorpion K20 i očajna je, rekli su mi da je mogu vratit, pa gledam što bi uzeo umjesto nje. Na tipkanje se čak i naviknem (mogu pisat mnogo brže nego s starom cheap china tipkovnicom), djeluje kvalitetno itd.. ali ima dva suluda svjetla koja bodu oči i kad se manji intezitet, a ne mogu se ugasit (ok, mogu se prikrit izolir trakom), osvjetljenje je čudno, ne može se podešavat (računao da može pa bi stavio bijelu), funkcijske tipke se ne mogu mijenjat itd.. Tipke nisu bučne, jedino space standardno narušava tišinu.

Kupljena je u instar pa bi tamo trebao uzet drugu, vidim Logitech G213 Prodigy za 600kn, samo je nemaju u dućanu, mogu je naručit.

Da li netko ima tu Logitech G213, ili ako ima bolju tj. prijedlog za bolju, znači što tiša (ne mora baš bit nečujna), volio bi osvjetljene tipke s tim da nije baš selo, već da se može podesit.
__________________

Cartmann je offline   Reply With Quote