Citiraj:
Autor rak21
Dirt devil ne bih preporučio. Snage ima za 2 usisivača ali kvaliteta izrade na nivou nonejm čajniza. Cetke, usisna cijev, kotači su bozemesacuvaj. Ukratko - smeće i po kvaliteti miljama daleko od elektroluxa i Philipsa npr.
Uzeo sam ga na dobroj akciji no ne bih ga uzeo ponovno.
P.S. govorim o usisivacu na vrećice, AAAB (B je za tepihe što mi nije bilo bitno).
|
Ne znam što bi ti rekao, ja sam jako zadovoljan sa ovim štapnim baterijskim.
Citiraj:
Autor Mommistake
Je li netko upoznat s Xiaomi-evim Mi Robot Vacuum usisavačima?
Nije mi za bacit 300EUR, ali imam 100 kvadrata stan bez i jednog praga, samo pločice i parket.
Mogući potencijalni problemi? Rok trajanja? Bilo kakva info bi dobro došla.
Imam zeca koji je po stanu većinu dana (osim kad sam na poslu), pa kada je zekan u "gajbi" da usisava po stanu.
Originalna mi je preskupa.
|
Nemam iskustva s dotičnim, što kažu reviewi?
Kad sam ja kupovao (prije skoro 2 godine), roomba 960 je za mene bila jedini logični izbor. Svi ostali su imali neke nedostatke, ili češće zapinju, ili se ne znaju vratiti u bazu, ili imaju problema sa navigacijom kroz više prostorija, ili očiste samo 70-80% prostora (roomba serije 9 očisti doslovno svaki cm2), ili su imali one standardne četke iz kojih je muka samo takva počupati dlake poslije (roomba ima gumene, i dlake se uhvate svake prijestupne, a kad se i uhvate skineš ih u roku 1.5 sekunde)...
Isto nemam pragove i imam nekih 100 kvadrata na toj etaži.
Postavio sam joj da usisa 3 puta tjedno. Zapela mi je valjda ukupno samo 5 puta u skoro 2 godine, ostatak vremena je stvarno "neovisna".
Očistim joj onu kanticu jednom tjedno, i jednom u par tjedana joj očistim one valjke i to je to.
Znaju se naći po akcijama za 4500-5500kn.
EDIT:
Nadam se za nekih godinu dana kupiti ovo -
https://store.irobot.com/default/roo...483.1536822357
Volim svu tehnologiju koja mi omogućuje da apsolutno ne trošim vrijeme na totalno nebitne svakodnevne stvari.