View Single Post
Staro 26.12.2005., 19:08   #17
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by domy_os
Od svih kartica koje se ovdje spominju, jedino je PVR2000 hardverska, cijena je oko 650-700 kn.

Kolko sam primjetio, jedina razlika između hardverskog i softverskog enkodiranja je u skoro nikakvom zauzeću proca te nešto boljem zvuku kod hardverskog jer sve ide preko malog "procesora" na kartici.

Ako ti je baš bitna kvaliteta slike, pogledaj i DVB-T kartice odnosno kartice s digitalnim tunerom. S njima nemam iskustva tak da neću ništ govorit. Jedino ne znam jel tvoje područje pokriveno tim signalom...
pa koji ce mi qrac onda hardveraj? jer po svemu sto sam do sada vidio Compro ima SVE kaj mi treba osim tog hardveraja..a meni snimanje ne bi ni bila primarna namjena, neg samo ponekad... ja samo hocu gledat TV kad bude neki dobar film i to je to.. i jako me privlaci taj "high quality" daljinski koji moze upravljat i drugim aplikacijama (bez nekog 3rd party softwarea)... tak da po tome Compro ima sve kaj mi treba..a i cijena je jako dobra.

digitalni tuner? ne znam nis o tome no ak nije CIJELI Zagreb pokriven time onda sigurno ja spadam u jedan takav dio grada ja u Botincu, 10ak min juzno od Savskog mosta...

tak da za sad Compro vodi u svim aspektima.. ak netko ima neku zamjerku na trnutni izbor neka se javi SAD or forever hold his breath

P.S. eo sad bas gledam ti karticu sa digitalnim tunerom u Formelu, TV-Tuner COMPRO T200 VideoMate DVB-T200, http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...204&ID=1204022
kosta samo 50ak kuna vise... brijem da ima sve isto ko i ova koju sam do sad gledo... no nis ne znam o tom digitalnom tuneru i slicno.. kaje tu bitno? moram ja bit pokriven tim signalom onda ili sta?? nisam jos ni cuo za to... :confused:

Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 26.12.2005. u 19:48.
Denzil je offline   Reply With Quote