U neku ruku se i radi o ssd

, da ne otvaram novu jer ne vidim gdje pitat, a tema o win 10 nije baš živa.
Dodao sam ssd, sad je on c:, prije je bio jedan disk 640gb s dvije particije (c: od 80gb i druga s ostatkom cca. 560gb). Na toj većoj particiji su slike, dokumenti i sl. što ne bi htio izgubit.. skoro je full, ima sigurno 500gb na njoj. Kad sam stavio ssd naslovio sam ga c:, staru c: sam formatirao i htio spojit s ovom većom (e

, ali mi disk management nije dao tj. naveo je da taj stari disk moram iz basic prebacit u dinamični. Kako nisam vidio neku korist (imao sam praznu particiju od 80gb i ovu od 560gb) to nisam napravio, ali ipak nakon par dana kliknem, a on izbaci grešku da nema dovoljno prostora. Ipak, disk je prebacio u dinamični, pa sad imam tu nedodjeljenu particiju od 80gb koju ne mogu dodjelit, te drugu koja je full podataka koju ne mogu formatirat kako bi vratio disk iz dinamičnog u osnovni. Što se dogodilo s tom particijom, mogu li je formatirat jer joj ovako ne mogu pristupit?
Kako najjeftinije/najbolje klonirati disk tj. tu drugu particiju, nemam pri ruci disk na kojeg bi prebacio (iako bi ga i mogao kupit), imam dosta slobodnog prostora na onedrive, ali nikako da prebaci. Označim sve, on krene prebacivati, ali uvijek stane na 5-8-15gb pa više ne znam što je prebacio, a što ne.