View Single Post
Staro 19.12.2018., 19:44   #5969
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Preko Samsungovog accounta i njegovog backupa. Meni je čak prebacio neke "divlje" aplikacije koje nema na storeu i čak postavke/save iz jedne igre.

Nego, evo direktna usporedba sa Mate 20 Pro u low light uvjetima, slika sam još jednu sliku da bude ista kao i prije sa M20P...

Ma ovaj M20P je solidan po pitanju kamera, stvarno očekivao sam ipak malo bolju kameru, vjerujem da će se jednog dana Huawei naučit radit softver za kameru, a do tad, napamet "sređuju" softver za kameru iz kojeg vidimo rezultate toga..
Veliki senzor stoji neiskorišten u tom kućištu i ne dolazi do izražaja, zahvaljujući softveru za kameru koja nije na razini flagšipa nikako..

Izgleda da se oversharpening pandemija preselila na Huawei, a baš se nedavno Samsung riješio tog problema i eto sad zahvatio Huawei..

Valda će Huawei 2020te, sredit softver za kameru i onda će stajat uz bok jednom "starcu" 6P kojima većini mobitela i dan danas može bukvicu očitat po tom pitanju.

Zakaj spominjem 6P? Zato kaj mi je to jedan od najboljih androida koji sam imao sa odličnom kamerom, naravno uz midrange model 5X sa istovjetnom kamerom koja je ista kao u 6P.

N9, iznanđujuće dobra kamera, a o videu da ne pričam, Samsungu je video specijalnost i na tom polju su najjači a i foto segment se popravio..
Nadam se da će letvicu podići dolaskom S10 modela..

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 19.12.2018. u 19:49.
zvonac je offline   Reply With Quote