Citiraj:
Autor Street_Racer
Kao što rekoh, po meni taj tv na papiru ima apsulutno sve što želim, ali eto odvratilo me to što ljudi pišu da boje i slika općenito nisu na razini te druga stvar da je taj android prespor, da previše šteka i često smrzava. Kolega na poslu mi ima starijeg philipsa (cca 2.5god) s androidom i kaže da je to živa muka koliko često nešto smrzava. Sad da li je na novijim uređajima situacija bolja ne znam, ali eto ovdje se ne hvali nešto previše. Kakvo je tvoje iskustvo?
|
FullHD i 4K sliku neću ni komentirati budući je na svim TV-ima više-manje odlična. Razlika je u SD signalu i ovaj moj 7803 bi trebao dati puno bolju sliku na SD signalu radi novog P5 procesora kojeg ima. Nažalost, ne mogu tu ništa tvrditi jer nemam usporedbu s ostalima. Usporedbu sam jedino napravio u trgovini side-by-side i istina je da daje nešto bolju SD sliku nego ostali, ali ako ne gledam side-by-side, ta razlika se ne bi primijetila.
Kolega mi ima taj famozni Sony X9000 Android i na tom TV-u je Andoid ultra spor. Praktički sam odustao od Android TV-a kada sam vidio response. Međutim, na svom 7803 ni traga trzanju i sporosti OS-a. Ne znam da li je procesor jači ili što, ali nema nikakvog trzanja i radi fluidno. KODI radi perfektno te sve popratne aplikacije.
Jedino je u klincu zvuk koji zvuči kao da je iz nekog tranzistora iz 1975.g. a poboljšanje je neznatno nabrijavajući ekvilajzere. Soundbar je potreban...
Za sada mu je zvuk jedina mana koju sam primijetio u zadnja 2 mjeseca korištenja.