Citiraj:
Autor duggi
da ali ovako si ga dobio odmah,onak čekaš na obradu web narudžbe i sl....
|
Pa i ne bi mi to mnogo značilo jer bi ga kliknuo doma, navečer, noću itd.. a otišao po njega kad mi bude usput. Možeš odabrat plaćanje kod preuzimanja.
Nema mi baš smisla ta njihova politika.
update: nije baš grozota, ali ne bi bilo loše da se malo bolje organiziraju.. nakon toga s ssd, narucio sam još par stvari, ali ovaj put s neta i stavio free preuzimanje. Čovjek bi pomislio da su stavili manju cijenu kad narucis preko neta zato što im je lakše složit robu kad nije gužva i ti je samo preuzmeš. Ali ne, tek kad dodjes tamo i pokazes papir s narudzbom, oni slazu, skeniraju i na naplatu nerijetko ide nešto sasvim drugo jer nema onog sto si narucio itd.. Ok, nije neki problem, možda ja whine-am zato sto sam narucio tu robu (cca. 600kn), ali sam u međuvremenu našao drugo rješenje i to mi više nije trebalo, ali mi je bilo bezveze javit da je neću uzet ili je jednostavno ne preuzet, ako sam vec narucio, ljudi složili narudzbu, nisu je mogli prodat nekom drugom.. ne bi bilo fer s moje strane. Pa sam otišao tamo preuzet, da bi nakraju ispalo da nisu ni složili/ni stavili van prodaje. Ako im je problem da netko naruči, pa ne preuzme robu, nek opciju besplatnog preuzimanja stave samo u slučaju kad platiš robu unaprijed, tako će sigurno kupac doći po nju. Jedino što u tom slučaju oni više ne bi mogli muljat.