Trazim ja u lostu pioneer dvr-110, bijelu. prodavacica (neznam zakaj, podsjeca me na Slađanu s crnom kosom) vadi pogon s police i pokaze mi masku (bijela, rekoh). a ja kazem: kolko ja vidim, to je nec nd-4550a... jadna zena, sva u soku...
radi pioneera dvr-110 (istog dana) ulazim u sekus i nalazim frajera kak pije kavu i prica frendu o tome kak je ludoval za vikend... na moje pitanje za przu kaze nemamo uopce al inace imamo
iz istog razloga isti dan idem i u telebit, kaze zena 450kn!!! vidi se, jadna i siromasna firma, isto kao i zena unutra... a ja pitam:jel vam ko kupuje tak skupo? poslala me u picku materinu
u autronicu (opet radi prze) cujem raspravu trgovca i nekog tipa koji je kupio napajanje s 24-pin konektorom a ima maticnu s 20 pinova. i sad pita kak to spojit, adaptera nemaju, pa mu tip veli kak da zagura konektor (4 pina vire). kupac kaze, a mogo bi izbit pozar...
przu sam nakraju kupio u linksu za 360,20 kn. a lijepo u cjeniku stoji 409 kn...??????????????????
u vemilu pitam tipa dole u podrumu jel ima hladnjak za graficku, on kaze za koju. inno3d-ova nvidia riva tnt2 m64 (raspao se hladnjak, ukljucujuci i pasivca)...kazem ja. a on: a kaj je to, prvi put cujem,donesi da vidim kak zgleda...(pred 2 godine)
u hgspotu kupujem athlona xp 2000 (pred 2 g. ). pitam jel je 0.18 ili 0.13 mikrona. tip kaze kaj je to.
u vemilu kupujem ati x800 i epox nforce4 plocu. kaze tip, pa to ne radi skupa. ja kazem:da nemam slicnu ati/nvidia kombinaciju doma 2 g, nebi to kupoval...(tip ostaje bez daha)