View Single Post
Staro 17.12.2018., 13:31   #20
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
da, čini se da povremeno fali taj tracking zapis . danassam još malo vrtio, i točno se vidi gdje mu fali taj zapis jer umjesto vremena mi se na displayu pojavi kao prazan kotačić dok premotavam, a dok playa bez trackinga vrijeme stoji mirno iako je slika relativno stabilna.

ostao sam neugodno iznenađen koliko moderni lcd tv-i imaju negledljivu sliku preko kompozitnog ulaza. nisam vjerovao da je glava u qurcu toliko, pa sam prespojio video preko dvd rekordera i onda sa HDMI na tv, i slika je drastično bolja.

ono šta sam želio probati je izvuć teletext , ali ni to na modernim lcd-ima očito ne radi. uspio mi je samo na jednoj perfektnoj snimci sa hrt-a izvuć vrijeme i datum.
dok smo imali crt (panasonic isto), ako bi upalio teletext dok gledam kazetu, uredno bi mi otvorio stranicu 100, i vrijeme se relativno kontinuirano apdejtalo. čak i snimke sa starog videa su imale teletext, pa bi fino ispisao MEDIASET i neki datum iz 1996. htio sam vidit dal će mi pokazat neku ttx stranicu iz tog doba, da vidim šta se motalo po teletextu pred 20 godina, ali to sa modernim tv-om neće ić. imam crt kod mojih u garaži, ali ne kanim ga od tamo micat.
jp_rv je offline   Reply With Quote