View Single Post
Staro 26.12.2005., 17:13   #13
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ok, kuzim kaj mislis pod hardverska kartica
Na recenziji Compro kartice pise da podrzava, citiram: MPEG-1/2/4 snimanje.. ( http://www.pcekspert.com/articles/372-2.html ) pretpostavljam da to znaci HARDVERSKO snimanje..jer jos pise da ima i time shift sto sumnjam da bi funkcioniralo da sve ide softverski...
Znam kodirat mpegove u DivX, jako dobro .. no ne kuzim se u detalje tih MPEG formata.. koja je razlika izmedu 2 i 4 i zasto je 2 bolji? nekak je logicnije da novije verzije=bolje verzije -> veci broj verzije
trazim okolo reviewe, i naso sam za Leadtekicu i ona ima sve sto bi htio ali nema Philipsov tuner i chip.. tak da za sada Compro ima sve sto mi treba: Philips tuner, philips chip, dobar daljinski (moze li on upravljat drugim aplikacijama?), i hardversko kodiranje.. nadam se
no nemrem nac NIKAKAV review ove Cinergy kartice..
I daj mi reci, ti imas Leadtekovu, koja nema Philipsvu "opremu", koja je razlika u kvaliteti slike onda? kolko je bolje sa Philipsom? ja sam steko dojam da je Philips napravio prakticki "revoluciju" s tim svojim tunerom i da je nesumnjivo najbolji trenutno na trzistu... istina?