View Single Post
Staro 26.12.2005., 16:53   #1
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
gf6800 problem

nedavno sam uzel gafu iz siga. kak sam prije imal atijeve grafe mislil sam da su mali sorovi u 3d cmarkovima normalni jer nije fomairan disk i ima poprilicno aktivnih procesa. vemena za testiranje i igranje zbog odsutnosti, faxa bas i nisam imal - bil sam rjetko doma i jednostavno nisam imal vremena. sad konacno blagdani i ja imam nest vremena pa sam formatiral diskovlje i nanovo dignuo system. ispalo je da se rezultati ne mijenjaju. edmark 01 iznosi cca 13000 a 05 1300!!! isprobal sam vise drivera, trenutni su 81,95.
grafa jednostavno nakon nekog vremena pocne trzat neovisno na kojoj je rezoluciji. tako naprimjerice 3d mark 05 neke tesove pocne s framerateom od 25 i nakon 5sec pocne konstantno padati na negdje 30 sekundi testa pocinje SLIDESHOW svakih par sekundi po jedna slicica! u igrama to tako i nije zamjetljivo ali performanse su u rangu radeona 9550 (iliti jednostavno sam bacil 1000kn + radeona 9500)
grafa se moze i odkljucati na 16/6 ali time se nista ne dobiva iako atefakata nema. clockovi su defaultni, s stavljanjem zalmana gore nis se nije promijenilo. idle temperatura je 40, load 55max ostatak konfiguracije vidite u sigu. na grafi nisu radjeni nikakvi modovi niti ista s biosom i slicno tome.....

e da najbolje je sta je garancija istakla pred mjesec dana!!!

recite mi sta da jos probam ili ako neko ima takvu karticu s garancijom nek mi se javi....

RAK help please!