Citiraj:
Autor user4467
sve ti to njima preplatis u magenti budi siguran u to...ako vec hoces tako cijene u magenti jesu nize za obicne smrtnike ali ako imas koga tamo mozes dobit cak bolje cijene van magente...vidi sad ovo, na bonbonu 20gb, 1000min , ili tomato 20000 jedinica, 130kn + 70kn drugi broj + iptv 50kn(10 puta bolje od njihovog maxtva). Ukupno 250kn umjesto tvojih 480kn.. A da ne pricam da nemas nikakvih ugovornih obveza..
|
Bravo genije... A to što taj tvoj superduper iptv za 50kn TROŠI internetski promet, a maxtv to go NE TROŠI i imam slobodan net za mp gejmanje/upload koječega/itd., to što je 20.000 jedinica i dalje MANJE od 20gb+10.000minuta, te taj isti iptv ne tako rijetko NE RADI jer je to ILEGALNO, o tome nećemo, nije tema.
Citiraj:
Autor segregator
Jel može link na njihove stranice sa tom tarifom?
|
Nema linka na tarifu, to su samo mogućnosti i sposobnosti pregovaranja prilikom produženja ugovora. Ukupno u kući/najužoj obitelji je poveći broj mobitela i fiksnih usluga (moja kuća i kuća od staraca/buraza i snaje).
S tim da prvi mob na pretplatu u kući imamo od negdje 1992.e godine, još 3 od cca 1998e, još 2 od 2003e, itd. Koliko god ekipa mislila da to ništa ne znači kad se produžuje ugovor i da novi korisnici dobivaju brda i doline, ja vam kažem da to nije tako
Citiraj:
Autor Juice
Prema napisanom, netko ti radi u HTu jer su to za djelatnike tarife.
Max3 premium po toj cijeni ide sami za djelatnike. 324kn je najnize kaj je isao za obicni puk
21gb u tarifi imaju zaposlenici u svojoj internoj tarifi koju mogu aktivirati i svojim clanovima obitelji.
|
Nitko mi iz obitelji ne radi u htu, nedajtibože, samo se ja ne dam zajeb.... i znam što hoću i informiran sam što se otprilike može dobit

Ne vidi se 1gb sad na prvom ss-u zbog aktiviranih promo 50gb, ali mogu ti dat ss od sms-a kojim me obavještavaju da sam potrošio tih 1gb ako ne vjeruješ

, jer se prvo troše promo gb onda redovni iz tarife.
Tarifu plaćam tih 159kn, kao da imam 2 moba u magenti, a imam jedan

I vidiš koliko plaćam račune od max3premiuma u zadnjem ss-u.
Vrlo jednostavno