Prvo imam posla k'o svrabljiv kako bi se reklo. Složi mi PC kase za jučer, znate kako to biva, pa ti sada složi PC kase odma da rade sa nekim maloumnim programom koji radi iz DOSa. Znate kako je DOS ti ne vjeruje da imaš veći disk od 10Gb (stvari idu u Zadar tako da tu nema polovnih stvarčica, tko će to tamo servisirati, a i novi poslovni prostori pa i novi PCi). Di da ja nađem novi disk manji od 20Gb u 10 minuta, proc? Srce mi krvari ali Tualatini 1100 su najslabije stvari koje sam našao, modem mora biti hardwerski radi DOSa, ... uglavnom PC kasa: Tualatin 1100, 128 MB RAMa (64 dođe 104 kn, 128 dođe 144 kn:confused: ), mrežna, HW modem, 9" CB monitor i oni star 212 pisaći. Uzmi bolji monitor i pristojan PC, srce me boli. Pa sam imao na servisu pun kufer mašina,
pa onda ja ipak imam još koji ispit i za položiti pa moram i učiti, pa su mi telefoni u kvartu bili down dan i pol, ... uglavnom nemam vremena. A ono umrežavanje ti je nešto što ja i dotični radimo još od 6 mjeseca prošle godine, do ovog ljeta valjda budemo se i povezali. 22 metra, tako blizu, a tako daleko