ne slazem se, u prvom redu iz principa
uglavnom lakse je nabrojati naslove koje ne moze vrtiti. to su neki novi moderni -a neoptimizirani naslovi, ili da tako kazem naslovi koji su tek u najavi.
bubnut cu kako kaze emilblomsky 90%

igri koje danas postoje
moj najjeftiniji ryzen APU moze zavrtiti..
slazem se da ne moze trenutno uzivati u nekom super-modernom PC gamingu, ali ja svaki vikend upalim GTA V ili neku slicnu igru, i zabavljam se s malim na HTPCu.
tim stavom ce se uvjek prodavati high end, jer kao
ne moze. to je kriva rijec.
ne moze ili moze u nizim detaljima - nije isto.
ne ne preporucam gejmerima da idu na APU, nego samo kazem , nesto sto je bilo prije nezamislivo, danas otvara mogucnosti ..low/mid detaljima na 720p/1080p
..istina, ne moze 1080p na ultra detaljima, ali to me ni malo ne dira u HTPCu dok igram na TVu s gejmpadom, i potpuno mi je nepotrebna plejka ili neka slicna konzola..
da, mozda sam ja prestara generacija, koja se "tada" i s modernim hardwareom "patila" na medium detaljima na 1024*768 , a debeli monitori su "podrzavali vise rezolucija", jer je to tada bilo normalno i hardware je uvjek nekako kaskao.
Iako tada kada si napokon skupio pare i nadogradio graficku , pa nastavio igrat igru, skuzio si da igra nije nista zabavnija jer je na ultra detaljima.
Danas je grijeh spustiti detalje u postavkama igre, a spusiti se ispod nativne rezolucije monitora/TVa je valjda odmah za ban sa foruma
u buducnosti ce biti jaci APUi kad tad, ali i paralelno dolaze i sve zahtjevnije igre.. pa se vrtimo u krug.
ipak i baza manje zahtjevnih, a novih i popularnih igri je isto sve veca i buducnost je puno zabave i igranja na APUima.
iako da, slazem se, odvojena jaca graficka nece izumrijeti tako brzo.. ..vjerovatno sam samo to mogao reci i svi bi bili zadovoljni