Tnx,
Da, spomenuo je da je vidio na Nabavi cijenu od 12k kn, i ako će sačekati dan-dva dok dođem iz Istre, mora biti 4500.
Odmah kupio povratnu kartu, sutra za bus

, i na putu za ZG ugovorio još neke sitnije trgovine da mi isplate put i vrijeme.
@bertone:
a jbg, biznis

Da je prošao još koji dan, cijena bi išla još gore. Ja sam znao da nema ništa od laptopa ni za 4500 ako budem tražio slanje poštom. Čovjek je bio dosta fleksibilan u vezi dogovora oko preuzimanja i ispoštovao dogovor, iako sam kasnio u dolasku.
edit:
Od mužjaka lol. On uopće nije bio siguran koji model ima, ni što je unutra točno od komponenti, samo da zna da su skupi i da je još dosta pod garancijom

. Prije potvrde dolaska, mi je Wocapom poslao fotografiju naljepnice sa modelom i serialom ispod baterije. Oboje porvjerio na Lenovo stranicama i odmah kupio kartu jer sam iz razgovora procijenio da sve više prepoznaje pravu vrijednost laptopa

.
edit2:
U vezi zamjene displaya, da bi bio siguran da će raditi kontrola osvijetljenja, tražim display sa Lenovo FRU naljepnicom i njihovim custom firmwareom ? Već sada vidim da se neću dugo družiti sa ovom low-gamut drangulijom.