Ma ne sekiraj se

skužio sam ja kaj si htio reći. Napravili su što su napravili. Neka naprave remake/remaster 1:1 sa starim igrama i to je to. Stvarno mi se neda gledat u špičaste cice
Očito su išli na sigurno. Osobno ću recimo popizdit ako novi Metro bude bio baziran na kraftanju i skupljanju gluposti. Valjda 50 igara koje sam odigrao zadnjih godina imaju isti kurec - skupljaj karte, komade dnevnika, kipiće, collectablese, od Crysisa 2 (igro odma kad je izašao) do danas ove. Čemu, zašto?
Zašto ne naprave Soldier Of Fortune 2 na nekom novom modernom engineu? Ili tako nešto. Očito je da ideja nema, svi igraju na sigurno i SinglePlayer gaming cijeli odlazi u kurac. Ima nas koji se vesele SinglePlayer kampanjama ali ispada da kenjamo i grunđamo više nego MPovci
Nadam se da se bude netko jednog dana sjetio i sve takve klasike bacio na neki novi engine i nove tekture pa da uživamo u tome. Jer sve novo ide u vražju mater. Veselim se Doomu i Metrou i Stalkeru 2 jako, ali sve 3 igre budu imale kraftanje i kolekcionarstvo, što je totalno sranje i prikrivanje bezidejnosti developera tj kreatora priče. I iz tog revolta, ne preorderam igre nikad, a kad i izađu, 5x razmislim da li ću dati svoj novac nekom ziheraškom bezidejnom studiju. Čast izuzecima ali eto, to je taj pravac...
Sent from Usreo Mobara